Gepersonaliseerd & volledig bedrukt vanaf 500 stuksGecertificeerde, duurzame materialen
Help

Afdruksjablonen

Exportformaat en- instellingen

Je kunt je voltooide design exporteren door het Adobe PDF-formaat te selecteren. In de PDF-voorinstelling kies je dan voor de instelling “Illustrator Standard”. Schakel in het veld Compatibiliteit over naar “Acrobat 7 (PDF 1.6)”. Selecteer in het daaronder liggende veld Opties kies je “Bewerkingsfuncties in Illustrator behouden”, “Pagina-thumbnail insluiten” en “Acrobatlagen maken van bovenste laag”.

Waar moet ik op letten bij het opslaan en exporteren van mijn design?

Zodra je design klaar is, kun je het opslaan via de menu-optie “Bestand” en “Opslaan als”. Selecteer vervolgens het formaat “Adobe PDF(pdf)”. Er verschijnt een pop-up venster waarin je onder “Algemeen” de Adobe PDF standaard “Uitvoerkwaliteit (af-)drukken” en bij compatibiliteit “Acrobat 7 (PDF 1.6)” selecteert.

Op het tabblad “Opties” zijn de items “Bewerkingsfuncties in Illustrator behouden” en “Acrobatlagen maken van bovenste lagen” geselecteerd. Zorg er op het tabblad “Compatibiliteit” voor dat de compressie van de afbeelding is ingesteld op 300 ppi. In het gebied “Markeringen en afloop” moet alleen het veld “Documentafloopinstelling gebruiken” zijn geactiveerd.